beats by dre cheap

Walk idiot walk

Sta danas pokusavam reci (sebi naravno u prvom planu) je tema posta. Ako se sjetite mozete se eventualno sloziti sa mnom da vam se bar jednom desilo da kada u necemu ne uspijete(sta GOD to bilo) pokusavate opravdati dati neuspjeh slicnom tezom: "da sam htio/la mogao/la sam  ja to...". Sa jedne strane to je pravo lame, stvarno sta to zapravo znaci? Pa kad si mogao/la sto onda nisi? E sad, nije poenta (bar ne danas) u samom (ne)uspjehu. Ne broje se uspjesi na taj nacin. To sto u ovom slucaju anulira egotrip je zapravo sâm egotrip. Sta pokusavam reci? Da, ako znas (ne mislis nego potvrdjeno rezonujes) da jednu takvu stvar mozes uraditi jer si recimo nekad prije to uradio, dont take it too hard on your self. Dopusti si jednu banalnu frazu poput gore spomenute. No ne zaboravi da ipak nisi uspio/la, sto ce reci budi spreman priznati. To je sve. Onda je ok.

Vremenom promjene nametnuse ovaj blog kao neku vrstu komunikacije sa svima koji citaju moj blog a uz to me i poznaju. Kako zbog svog nacina (trenutno ako nista drugo) ne stizem da se druzim na jedan ili drugi nacin sa svim prijateljima dobro dodje i blog da sirim malo informacije. Za zainteresovane a kao i mali kuriozitet - to je upravo sto differo i znaci. Jedno od znacenja jeli..

Novi posao. Poceo prosli ponedjeljak. Veliki zalogaj cak i za super-maga-mocnu individuu kakav sam vam sam. Nervoza, stres, predrasude bjahu razbijene negdje oko rucka vec prvi dan na poslu. Bit ce dobro ja mislim. Dobar osjecaj ne treba potcjenjivati. Imam i novi mobitel heheh zamisli da je to kao neka novost. Na faxu prilicno mirno jer uzimam specijalizaciju sada i predmeti su stvarno zanimljivi a i idem samo 50% (samim  tim posao op.a.). Za one malo bolje upucene ne spominjem nargilu(e). Mozda zato sto ne stizem da konzumiram a mozda je i blago zasicenje na putu.. ko zna. Imam i jedan blog o tome ali nisam ga osvjezio maltene od stvaranja. Nova zanimacija mi je prekucavanje scrubs-trivia kviza (aplikacija na facebook-u). Mozda nisam spomenuo ali ja ne da sam fanatik nego hmmm nesto vise kad je scrubs u pitanju. Long live scrubs!!!

Sad mi je dosao drug i vrijeme za osvajanje ove dolazece petak-noci.

#Sectio Divina
http://sectiodivina.blogger.ba
21/09/2007 20:12